Wednesday, 15 February 2012

Hmmm.... I dont Know What My Title For This Entry......


ASSALAMUALAIKUM

Hello korunk....
korunkkorunkkorunk..
nak tahu x... arini dah start KRK TEST !!

Wahat KRK ??

KRK bkn bermaksod Kelas Rock Kapak k...
that means Kelas Rancangan Khas...
malas nak terang panjang2...
gi geogle jew la....

okok.... tadi.. sebelom start pekse...
Isha nak ambik pensel boz kat dlm beg..
time bukak beg tu..
Isah nampak I-PHONE isha dlm beg tu..
cuak gile ar time tu..
x tahu nak buat apew...
beg tu dah la x dew tempat yg tersorok...
time nak off phone tu...
battery tetibe habis..
fuhh nasib baik...
haha..
Isha terbawa phone ni sbb beg tu sebenarnyew beg tuisyen..
pagi tu.. bawa phone sekali...
so.. lps balik from tusyen.... lupew nak kluarkan...
so.. sbb tu lah boleh terbawak gi skola...
huhu.. nasib baik x dew spotcek...
kalo x.... nyesal x sudah aq nnt...

ok... time pekse... boleh la...
tp.. soalan BM mcm x betul jew..
adew ke soalan tu nak main teka teki ngan Isha..
Isha mana lah tarrel bab teka teki ni....
contoh soalan diew la...

" sebelum name _____ pertandingan nyanyian itu diumumkan , penonton sudah bersorak menyebut namew salah peserta itu"

soalan cam x betul jew...
haha...
Cikgu Napsiah.. jgn marah k...
tp.. Isha x yakin BM tu  A..
Sbb soalan kat bahagian B tu sumew teka teki mcm tadi...
dalam 60 - 70..
huhu... teruknyew BM aq...

Math tadi..
Senang kowt..
isha siap 20 minit sebelom mase tamat ..
boring gile time tu...
isha pon nyanyi ar lagu Hello Hello from FT Island and lagu Ierol Jull Arasseo from my love group... BEAST!!!...
target .... hmm A jew la....
soalan paper 1 just x dpt jawab satu ...
satu lagi x sure betol kew x Isha jawab...
paper 2 hmmm.... ok kot...
harap2 apew yg isha target dpt...
~aminnnn~

Geo !!!
huhu... boleh lah..
8 soalan dr 50 x sure betol kew x...
huhu... harap lah apew yg aq taget ni dpt...
~aminnnnn~ 
kalo salah lebih dr 10... huhu
x dapatlah A aq.....

huhu...
papew pon.. tadi aq study sejarah...
sampai kol 12.30 pagi  tadi..
fuhhh...!!!
mata aq dah x boleh bukak..
ngantok gilew...
so... aq buat keputusan stop for bace sejarah..
huhu..
bacew pon kalo x masok otak x gune gak....
tp.. aq paham la...
sc n bi x bacew lagi..
rajin x aq ni....
hehe...

pagi esok gi tusyen..
harap esok dptlah aq nak ulangkaji balik sains n sejarah balik...
huhu...



Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment