Saturday, 31 December 2011

Sayonara 2011 ! Annyeong 2012 !!!!


Assalamualaikum !


Annyeong readers ! Korunk sumew chat x... ?
Kalo chat , bagos lah.... 
Yg kureng chat tu , mkn2 lah ubat.... 
tu pon nak kene aja kew... haha...


Hmmm...... cepat kan masew berlalu .... 
tuk tuk , dah nak masok taon baru....


Taon 2011 ni , banyak sgt memory yg sweet sweet , yg sad sad pon adew.... 
Tipu lah kalo kalo x dew yg sad sad kan ?


Sweet memory with ma frend , 
Sad memory pon with ma fred....
haha...


Oit Isha ! Kitorunk nak tahu azam ko untuk 2012 ni.... Share ar ckit....


Hoho.. x malu betol lah korunk ni... tanyew azam aq plak.... 
hoho...
hmmm... apew azam aq untuk 2012 ni ek....
haha...


My new azam 2012 is .... < ayat tunggang langgang >


1 - Nak belaja betol2 taon ni coz nak masok kls Khaldun...
2 - Kalo boleyh.... Isha nak jalankan perintah tuhan dgn sempurna...
3 - Isha arap dpt kekawan yg baik pd taon ni supaya  boleh
     membimbing Isha
4 - Kalo boleyh , nak belaja lebih meluas about Korea dan yg
     berkaitan dgn nya...
5 - Taon ni , Isha nak slow ckit about k-pop.... huhu.. sedih...
6 - Yg paling penting nak jadi yg terbaik drpd yg terbaik....


Korunk punyew azam pew plak.... hoho...


Good Bye 2011 , Aq nak jumpew 2012 esok.... 
bubye..... haha....




BYE 2011 !!!!
ANNYEONG 2012 !!!!
NICE TO MEET U !!!


k....
Assalamualaikum...


Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment