Friday, 9 December 2011

Macam mana ni....????


Assalamualaikum...

Hello , Isha sebenarnya tgh benggang ni ... Isha nak hias blog Isha ni , tp Isha tak tahu . Maklumlah Isha kan new bloggers . Isha dapat satu website tuk hias blog , pastu Isha pon pegilah kat website tu . Mcm2 Isha tengok tuk hias blog , Isha pon cuber lah satu , Isha iut jer aper yg die suruh . Lepas siap sumewnye , Isha view blog Isha . Ni yg menyedihkan , apew yg Isha buat , sumewnyer x der . Huhuhu... ;( Isha x mengalah , so Isha wat lah balik , tp kali ni Isha lima sekali gus , ( tp dgn tajuk2 yg lain lah ) lps Isha buat lima2 tu , Isha view balik blog Isha , Isha tengok , hampeh ! Langsung x der ! Dahlah penat menaip itu ini , tp hasinya manew...... huhuhuhu.... :( 
Mybe utk hari ni sampai sini dulu...
K lah.... Da...
Assalamualaikum...
Thanks Sebab Baca Entry Isha . LIKE sikit and say Oyeah !

0 305 org comel komen ^_^:

Post a Comment